header foto

Clubhuis zomerstop vanaf week 25

Algemeen Nieuws afbeelding

31-5Vanaf week 25, maandag 17 juni, zal het VHC clubhuis weer regulier gesloten zijn vanwege de zomerstop. Het clubhuis is dan alleen geopend op afspraak. Elian van Ewijk, Boelie (Sport Horeca Exploitatie), tel. 06-41106525, e-mail:  [email protected]

Lees verder

Rabobank en VHC met TEAM:FIT naar gezonder clubhuis!

Algemeen Nieuws afbeelding

15-5 Rabobank Venlo e.o. en de Venlose Hockeyclub vinden het belangrijk een bijdrage te leveren aan een gezonde leefstijl van onze leden en bezoekers. Door het aanbod en de uitstraling in het clubhuis gezonder te maken, geven we hier invulling aan. Samen met het TEAM:FIT gaat de Venlose Hockeyclub op weg naar een gezondere sportkantine, op basis van de richtlijnen van het Voedingscentrum. In de

Lees verder

KNHB Nieuwsbrief

KNHB Nieuws afbeelding

22-6 Er is weer een KNHB Nieuwsbrief, van 20 juni. Wil  je de de nieuwsbrief lezen? Kies dan eerst op "Lees verder" en vervolgens kun je op de link klikken:  KNHB Nieuwsbrief 20 juni 2019

Lees verder

Jongste Jeugd Slottoernooi gaat NIET door!

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

22-6 Gelet op de voorspelde tropische weersomstandigheden komende week, is besloten om de Slotdag JJ op woensdag 26 juni a.s. NIET door te laten gaan. Bij de verwachte temperaturen van 38°C achten wij het niet verantwoord om onze jongste jeugdleden bloot te stellen aan de zon. Mede gelet op het aantal kinderen (300) en de afwezigheid van voldoende beschutte plekken.

Lees verder

Tenue Jongens B en C combiteams

Algemeen Nieuws afbeelding

20-6In het komende seizoen zijn er combiteams samengesteld voor de Jongens B en C. Voor deze teams zijn afspraken gemaakt over het gebruik van een van de eigen club (THC, HCB, VHC) afwijkend tenue. In de bijlage de informatie over deze aangepaste hockeykleding.

Lees verder

Voorlopige teamindeling junioren bekend

Junioren Nieuws afbeelding

19-6 De nieuwe voorlopige teamindeling van de junioren is bekend. Je kunt dan na inlog met je lidnummer/wachtwoord* onder  Club / Documenten / Teamindeling Junioren 2019-2020  het overzicht van de teams en spelers inzien. 
 

Lees verder

Dames 2 kampioen en promotie!

Algemeen Nieuws afbeelding

17-6Dames 2 is kampioen en promoveert naar de reserve hoofdklasse! Door de 2-1 zege op de dames van Helmond eindigde het team van trainer/coach Leo Nefkens met 58 punten aan de top van de poule. Grote feestvreugde op de foto! Proficiat dames, coach en teamondersteuning met dit succes! Via deze link een fotoreportage van Wim van den Broek:  https://photos.app.goo.gl/ p7Z6BLd5Epa9xbor8

Lees verder

Het is weer tijd om materialen in te leveren!

Algemeen Nieuws afbeelding

12-6Op dinsdag 2 juli en vrijdag 5 juli zijn wij tussen 19.00 en 20.30 uur op de club om inspeelballen, cornermaskers en eventueel de keepersspullen van teams zonder vaste keeper in te nemen van de coaches of begeleiders. Vaste keepers kunnen dan ook langs komen als er zaken vervangen en/of gerepareerd moeten worden. Je hoeft als vaste keeper niet je spullen in te leveren als je ook volgend seizoen

Lees verder

Stop reguliere trainingsschema junioren en jongste jeugd

Jeugd Nieuws afbeelding

5-6Vanaf week 25 (maandag 17 juni), als de competitie voor de jeugd is afgelopen, zijn er geen reguliere trainingen meer volgens het trainingsschema voor de Jongste Jeugd of de Junioren. Er komen dan wel zomertrainingen. Dit schema wordt later bekend gemaakt. Nieke Laumans, trainingscoördinator jeugd.

Lees verder

Meisjes B1 kampioen! Proficiat!

Algemeen Nieuws afbeelding

1-6Meisjes B1 werden vandaag kampioen in de 1e klasse B na een 2-3 eindstand in Geldrop! Gefeliciteerd meiden en trainer/coach Nieke Laumans met dit geweldige succes. Het enthousiasme spat ervan af op de kampioensfoto. Na 9 wedstrijden zijn er 24 punten binnengehaald. Met nog één wedstrijd te gaan op 15 juni een niet te evenaren resultaat.Top!

Lees verder

Heren 2 (weer) kampioen!

Algemeen Nieuws afbeelding

1-6 Na een 5-3 overwinning in Den Bosch op de naaste concurrent, is Heren 2 kampioen geworden in de reserve 1ste klasse! Voor het tweede jaar op rij kampioen! Volgend jaar reserve overgangsklasse, mooie uitdaging!

Lees verder

Meisjes C2 kampioen! Top!

Algemeen Nieuws afbeelding

1-6De meiden van C2 boekten vandaag een uitzonderlijke zege van 11-0 tegen Grave en hebben hiermee 21 punten in hun poule. Met een laatste wedstrijd op 15 juni, is dit niet meer in te halen door de andere teams: dus KAMPIOEN!. We feliciteren het team en hun teamondersteuning Bert, Misja, Ivo en Peggy-Jane met het behaalde kampioenschap!

Lees verder

Afscheid Peter Baars, Sporter in Beeld Omroep Venlo

Algemeen Nieuws afbeelding

27-5Omroep Venlo, Sporter in Beeld brengt de laatste wedstrijd van VHC keeper Peter Baars in beeld: https://omroepvenlo.nl/nieuws/artikel/sporter-in-beeld-de-laatste-wedstrijd-van-vhc-keeper-peter-baars-35/ Gisteren werd afscheid genomen van Peter Baars, keeper van Heren 1, 20 jaar lid van VHC. Van dit feestelijke afscheid van hem en ook van andere 1e team spelers zijn mooie foto's te zien op

Lees verder

KNHB speeldata Hoofd/Promotie/Overgangs/1e klasse

KNHB Nieuws afbeelding

17-5De KNHB heeft deze week de Speeldagenkalenders 2019-2020 voor de Hoofdklasse, Promotieklasse, Overgangsklasse en 1e Klasse bekendgemaakt. Klik eerst op <Lees Verder> en dan op de link: KNHB Speeldagenkalender Landelijk .

Lees verder

Samenwerking VHC & Funqtio Fysiotherapie

Algemeen Nieuws afbeelding

16-5 Sinds het seizoen 2018-2019 is er een nieuw samenwerkingsverband ontstaan tussen de Venlose Hockey Club en Funqtio Fysiotherapie. Door deze samenwerking staan er elke week sportfysiotherapeuten van Funqtio Fysiotherapie klaar om sportblessures van alle leden van VHC te screenen, onderzoeken en indien nodig te behandelen. Deze sportfysiotherapeuten zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk

Lees verder

Nieke Laumans en Oliver Kurtz coachen D1 en H1

Algemeen Nieuws afbeelding

10-5 PERSBERICHT , Venlo 10-05-2019:  Nieke Laumans nieuwe coach van VHC Dames1 - Oliver Kurtz blijft coach van VHC Heren1.  Het bestuur van de Venlose Hockey Club heeft vandaag met genoegen bekend gemaakt dat twee VHC-routiniers de eerste elftallen van de hockeyclub gaan leiden in het nieuwe hockeyseizoen 2019-2020.
 

Lees verder

Informatieavond Samenwerkende Hockeyverenigingen

Algemeen Nieuws afbeelding

16-4 Op donderdag 28 maart jl. heeft de informatieavond plaatsgevonden, waarbij alle leden zijn geïnformeerd over de huidige stand van zaken met betrekking tot de samenwerking tussen de drie hockeyverenigingen van de gemeente Venlo. Bij alle verenigingen is de avond positief verlopen. In de bijlage treft u een hand-out met daarin de highlights van deze avond. 

Lees verder

Uit onze rijke historie: Onze clubhuizen in de loop der tijd

Algemeen Nieuws afbeelding

11-4 Vorige keer hebben we een overzicht laten zien van onze velden, nu dan de clubhuizen die VHC heeft "bewoond” in de afgelopen 90 jaren.

Aanvankelijk was er helemaal geen clubhuis, niet toen VHC bij de Bovenste Molen speelde en ook niet bij Vos en bij Dings in Genooi. Omkleden deed men thuis en van een was- of douchegelegenheid was geen sprake.

Lees verder

Nieuwe aanpak selectie D-jeugd

Junioren Nieuws afbeelding

1-4 In samenspraak met adviezen vanuit de KNHB, gaat VHC een nieuwe methode gebruiken voor de selectie van meisjes en jongens tot twaalf jaar, de junioren D-jeugd. Het idee erachter is om te stoppen met momentopnames en selectietrainingen voor de D-jeugd die onnodig stress veroorzaken bij jonge kinderen. Het speelplezier moet voorop staan, de ontwikkeling komt daarna. In het document "

Lees verder

Babylidmaatschap


Instagram

 

Uitslagen

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO