terug naar vorige pagina


Dames 1- SMHC De Hopbel Hopbel D1 : 3 - 1 
 

Afgelopen zondag stond onze tweede uitwedstrijd tegen Hopbel op de planning. We verzamelden ons om 10:30 uur bij de familiekerk. Toen iedereen er was vertrokken we richting Schijndel. We waren ruim op tijd daar dus konden we nog eventjes van het zonnetje genieten. 


Naar een goede  warming – up klonk het fluitsignaal en konden we beginnen met de wedstrijd. De eerste helft verliep niet zoals we gehoopt hadden, we kwamen met 1-0  achter te staan. Ballen kwamen niet aan, we voerden onze taken niet uit.


Na een hartig woordje in de kleedkamer, begonnen we de tweede helft met vol goede moed. De verwachtingen waren hoog gespannen. We moesten wel nog even wachten voor dat we aan de bak mochten want er lag namelijk een grote plas water op het veld. Na de ze onderbreking hebben we als team de draad weer opgepakt en zijn we er tegenaan gegaan. Dit zorgde gelukkig voor een score van Lotte Verdellen die haar hoofd koel hield en de score voor ons op 1-1 maakte. Dit gaf ons nog weer hoop. Vlak daarna scoorde Laurien Van Eil waardoor we op voorsprong kwamen. Suzanne Oostdam bracht de eindstand tot 3-1. Een strafcorner tegen zorgde voor een blessure aan de pols van Lotte Verdellen die ook na thuiskomst in Venlo meteen door moest naar het ziekenhuis.


Laatst aangepast door: om : 27-9-2011 10:33:33
VHC Venlo APP
Apple Store Google Store
 
Statistieken
Nu online 29Vandaag jarig
Bo Dings
Uitslagen
23-april
D1-MHC MEP D1:1-1
H1-MMHC Voordaan H1:2-3
HV L-HC Eindhoven HLA:2-1
20-april
DV B do-C.M.H.C. CIVICUM DDA:2-1
Party Service Venlo Cup
1. Jongens D1 Foto aanwezig
2. Meisjes C1
3. Meisjes C2
4. Meisjes D3
5. Meisjes C3
hele Party Service Venlo Cup competitie
Keeperscompetitie
Sanne van Ewijk  15 
Ciel Coopmans  25 
Sjors Berendsen  27 
Eline Rutten  30 
Merel van de Weem  30