Party Service Venlo

ML Hockeyschool


Sportiviteit & Respect
Studentenhockey

Clubhuis Knaller op herhaling. Turkse Pizza
De Clubhuis Knaller van deze week is een herhaling van een aantal weken geleden.
Turkse Pizza voor € 2,-
Willems Bouwbedrijf nieuwe kledingsponsor Jongens A1
Wij verwelkomen Willems Bouwbedrijf B.V. als nieuwe kledingsponsor van VHC Jongens A1! Zij stellen zich voor: Willems Bouwbedrijf B.V. is een familiebedrijf opgericht sinds 1898. Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld tot een middelgrote allround aannemer met als specialisme de utiliteitsbouw. Met circa 50 vaste medewerkers zijn we
VHC babylidmaatschap
Het leukste kraamcadeau om te geven! Een baby in de familie of kennissenkring? Maak de kleine al vanaf zijn of haar geboorte babylid van VHC. Een leuk cadeau van iedere opa, oma, ouders, broer, zus, vriend of vriendin aan een pas geboren jongen of meisje. 
 
KNHB
In de bijlage de actuele KNHB Nieuwsbrief
Historie
Wij kregen nog een ingezonden item binnen uit de oude doos! Interessant om te zien welke onderwerpen er in 1931 aan de orde kwamen en welke bedragen genoemd worden.
Uit de rijke historie van VHC
Deze maand hebben we een uitzonderlijk document, het blad Mededeeling van november 1942, twee en zeventig jaar geleden dus, midden in WO II.  De club had geen velden, geen clubhuis en zelfs geen stof om vlaggen te maken. Spelers moesten zich bij wedstrijden in Venlo thuis omkleden! 
VHC Sinterklaasfeest op woensdag 26 november!
Nog 2 weken en dan komt Sinterklaas aan in Venlo. Ook dit jaar brengt hij een bezoek aan onze Venlose Hockeyclub!
 
Namens Sinterklaas willen wij alle jongste jeugdleden  (babies, kleuters, benjamins, F- en E-teams) uitnodigen voor het
 
VHC SINTERKLAASFEEST!
Olympische mat op veld 1
Er wordt bij VHC niet zo maar op een nieuwe mat gespeeld op veld 1, maar een Olympische mat 2016! Klik op de link voor meer informatie in het artikel Polytan STI appointed as the surface provider for the Rio 2016 Olympic Games hockey facilities  : 
Rijke historie van VHC - Jubileum boeken & stropdas verkrijgbaar
De Venlose Hockey Club is opgericht in 1928.

Al het moois wat in de tussentijd plaatsvond is door onze leden gebundeld in diverse jubileum boeken. Deze naslagwerken van ruim 300 pagina’s vol mooie verhalen en historisch beeldmateriaal beschrijven het bloeiende Venlose hockeyverenigingsleven en de diverse gouden titels.
Jongste Jeugd
In de bijlage de actuele Jongste Jeugd Nieuwsbrief
Spaar voor VHC - Doe mee aan de sponsoractie van Plus Benders
Vanaf zondag 2 November start PLUS Benders met de sponsoracties. VHC doet hier aan mee. Dit betekent dat jij onze kas kunt spekken door de sparen.

Iedere volle zegelkaart is 1 EURO waard. Dus 'shop till you drop'.
Succes.


Lagotronics nieuwe sponsor VHC
Afgelopen maand tekende Martijn Hendrikx, directeur van Lagotronics, een 3-jarig sponsorcontract met VHC. Martijn aan het woord: Lagotronics BV is importeur en leverancier van conventionele- en LED-verlichting. Wij richten ons daarbij primair op de Nederlandse zakelijke markt, maar zien een structurele groei in de export van onze producten.
VHC-Jeugdhockeykamp 2015.....de data zijn bekend!!!
Wij willen graag alle D- en C- leden (D of C team spelend of D of C leeftijd), ouders en verzorgers, informeren over het aankomende VHC-Jeugdhockeykamp 2015. Het kamp zal dit jaar plaatsvinden van dinsdag 21 juli t/m vrijdag 24 juli.
Shake Hands ook op onze vereniging!
Sportiviteit & Respect hebben wij als Venlose Hockey Club  hoog in het vaandel staan. Bij ons gaan sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand. Dat wil de KNHB en wij graag zo houden en daarom gaan wij ook, net als andere verenigingen, het Shake Hands initiatief uitvoeren. Shake Hands is een initiatief dat in het
KNHB competitieschema
In de bijlage de definitieve competitiedata van de KNHB District Zuid-Nederland. Noteer deze alvast in je agenda! Wedstrijdschema's van de KNHB zullen in de loop van augustus binnenkomen in ons systeem.
Vanaf 1 januari 2014 geen alcohol onder 18 jaar
Vanaf 1 januari ligt de leeftijdsgrens voor de verkoop van alcoholhoudende drank bij 18 jaar. Aan jongeren onder de 18 mag vanaf die datum dus geen alcoholhoudende drank verkocht worden   en zij mogen geen alcoholische drank nuttigen. Deze wet geldt vanzelfsprekend ook voor het clubhuis van VHC. Om de nieuwe regel aan iedereen kenbaar
Statistieken
Nu online 11Vandaag jarig
Isa Knops
Ziggy Lenders
Uitslagen
20-november
DV B do-Oss DDB:0-2
16-november
D 1-R.H.C. Concordia D1:4-0
D 2-EMHC D2:0-3
D 3-Don Quishoot D3:0-2
D 4-HV Weert D4:4-5
H 1-MHC MEP H1:1-3
H 2-EMHC H4:5-12
H 3-Hockeyclub Blerick H2:1-7
H 4-HC Scoop H2:5-5
HV A-Oss HA:4-1
HV B-Hopbel HA:2-4
HV D-Heeze HA:0-3
HV L-HC Mierlo HLA:0-2
Party Service Venlo Cup
1. Jongens B1
2. Meisjes C3
3. Heren 4
4. Meisjes C2
5. Jongens A1
hele Party Service Venlo Cup competitie
Keeperscompetitie
Rachelle van Stralen 
Jasmijn Driessen 
Julia van Beek 
Lotte Heesen 
Evie Ottenheijm  11