Party Service Venlo

ML Hockeyschool


Sportiviteit & Respect
Studentenhockey

Inleveren spaarkaarten PLUS tijdens winterstop
Spaar door tijdens de winterstop!

De actie van de PLUS om zegels te sparen voor onze club loopt tot 31 januari. We kunnen alle zegels heel hard gebruiken om onze jeugd elftallen beter te ondersteunen. Ieder spaarvel levert VHC € 1,- op, dus blijf sparen.
Protocol Afgelastingen
Nu de winter toch langzamerhand zijn intrede doet, willen we iedereen er op wijzen dat er een actueel protocol voor afgelasting van wedstrijden (enz.) beschikbaar is ingeval b.v. door vorst de velden niet bespeelbaar zijn. Je vindt dit document na persoonlijke inlog of in de app (club) onder Documenten/Afgelasting. Alle bij het proces betrokken
Zeer geslaagd Sint bezoek Jongste Jeugd VHC
Gistermiddag mochten de Jongste Jeugd leden en hun ouders zich verheugen op het bezoek van de Sint aan VHC. Het werd een zeer drukke en gezellige middag; kortom een heel geslaagd bezoek. Het was wel eventjes wachten voor de kinderen, maar met entertainment van Eric Brueren was de Sint zo in het clubhuis. 
 
Clubhuis gesloten tijdens Winterstop
Dit weekend is alweer het laatste weekend van de herfstcompetitie. Voor sommige teams  is het wellicht nog heel spannend, omdat ze nog kampioen kunnen worden. 
Ook voor het clubhuis geldt dat door de start van het zaalseizoen het clubhuis gesloten zal zijn vanaf donderdag 4 december gedurende de winterstop.
Clubhuis Eindejaars Mega Knaller(s)
Het laatste weekend van de herfstcompetitie sluiten we af met de Mega Clubhuis Eindejaars Knaller(s).
Laat je verrassen door de verschillende op = op aanbiedingen.


Nieuwe clubscheidsrechters geslaagd
Afgelopen weken hebben een aantal jeugdleden de jeugdscheidsrechterscursus gevolgd. Dit is afgesloten met een examen afgelopen dinsdagavond in ons clubhuis.  We kunnen met trots melden dat 11 van de 17 kandidaten zijn geslaagd.  Na de winterstop zullen zij bij hun eerste wedstrijden worden begeleid door een ervaren
Trainingsschema Zaal
In de bijlage het VHC trainingsschema voor de zaal, versie 1 van 25 november 2014. Want het  zaalseizoen gaat van start! De KNHB wedstrijdschema's voor de zaal zijn afgelopen dagen binnen gekomen en er wordt binnenkort ook in de zaal getraind.
 
KNHB last-minute piet
Hierbij een kleine last-minute kado tip
Een gepersonaliseerd hockeyboek, bestelt in een wip
Voor zowel een jongen als voor meisje
Een spannend hockeyavontuur voor een klein prijsje
 
Met een extra presentje er bij
Veldtrainingen winterperiode
Na de laatste veldwedstrijden a.s. weekend gaat voor de junioren veldtrainingen het winterstop programma van start. Dit is veldtraining 1 x per week als het weer het toelaat. Deze training is dan op maandag, dinsdag of woensdag. Je trainer zal dit in overleg met het team regelen en jullie hierover informeren. Dit winter trainingsschema op
"Like" Heren 1 op facebook
Volg Heren 1 @ vhcvenlo in de hoofdklasse zaal en like onze speciale facebookpagina… https://www.facebook.com/ h1vhchoofdklassezaal
Veur de agenda! VHC Sja Poo Bal 2015 op 6 fibberwarie
Vastelaovend zit de VHC’er in ut blood. De 34 versies van ut beruchte VHC-bal en ut weergaloze Sjoet en Boelie festijn in 1978 laote nog steeds vuuël VHC- herte sneller kloppe.  Alde tièje herlaeve inmiddels. Ut bestuur van de Venlose HockeyClub nuuëdig óg dan ouk, veur ut viefde jaor op rièj, oèt
Nieuws zaalhockey seizoen 2014-2015
De informatie over de KNHB zaalhockey wedstrijden rolt momenteel binnen in ons systeem. De eerste wedstrijden zijn op 6 december. Informatie over zaaltrainingen, een trainingsschema, volgt vandaag of morgen. Op zaterdag 29 november is er een introductie voor trainers en coaches in Sporthal Craneveld van 18.15 tot 20.00 uur door Bernardo Fernandes.
Opfriscursus scheidsrechter voor senioren
Op vrijdagavond 28 november is er een opfriscursus voor scheidsrechters. Deze korte cursus wordt in het bijzonder georganiseerd voor dames 3 en 4, maar graag nodigen we iedere VHC senior/veteraan die interesse heeft om zijn/haar kennis bij te spijkeren ook uit voor deze bijeenkomst. Het begint om 20.00 uur. Aanmelden is niet nodig! Leo van
Willems Bouwbedrijf nieuwe kledingsponsor Jongens A1
Wij verwelkomen Willems Bouwbedrijf B.V. als nieuwe kledingsponsor van VHC Jongens A1! Zij stellen zich voor: Willems Bouwbedrijf B.V. is een familiebedrijf opgericht sinds 1898. Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld tot een middelgrote allround aannemer met als specialisme de utiliteitsbouw. Met circa 50 vaste medewerkers zijn we
Clubhuis Knaller op herhaling. Turkse Pizza
De Clubhuis Knaller van deze week is een herhaling van een aantal weken geleden.
Turkse Pizza voor € 2,-
VHC babylidmaatschap
Het leukste kraamcadeau om te geven! Een baby in de familie of kennissenkring? Maak de kleine al vanaf zijn of haar geboorte babylid van VHC. Een leuk cadeau van iedere opa, oma, ouders, broer, zus, vriend of vriendin aan een pas geboren jongen of meisje. 
 
KNHB
In de bijlage de actuele KNHB Nieuwsbrief
Historie
Wij kregen nog een ingezonden item binnen uit de oude doos! Interessant om te zien welke onderwerpen er in 1931 aan de orde kwamen en welke bedragen genoemd worden.
Uit de rijke historie van VHC
Deze maand hebben we een uitzonderlijk document, het blad Mededeeling van november 1942, twee en zeventig jaar geleden dus, midden in WO II.  De club had geen velden, geen clubhuis en zelfs geen stof om vlaggen te maken. Spelers moesten zich bij wedstrijden in Venlo thuis omkleden! 
Rijke historie van VHC - Jubileum boeken & stropdas verkrijgbaar
De Venlose Hockey Club is opgericht in 1928.

Al het moois wat in de tussentijd plaatsvond is door onze leden gebundeld in diverse jubileum boeken. Deze naslagwerken van ruim 300 pagina’s vol mooie verhalen en historisch beeldmateriaal beschrijven het bloeiende Venlose hockeyverenigingsleven en de diverse gouden titels.
Olympische mat op veld 1
Er wordt bij VHC niet zo maar op een nieuwe mat gespeeld op veld 1, maar een Olympische mat 2016! Klik op de link voor meer informatie in het artikel Polytan STI appointed as the surface provider for the Rio 2016 Olympic Games hockey facilities  : 
Jongste Jeugd
In de bijlage de actuele Jongste Jeugd Nieuwsbrief
Spaar voor VHC - Doe mee aan de sponsoractie van Plus Benders
Vanaf zondag 2 November start PLUS Benders met de sponsoracties. VHC doet hier aan mee. Dit betekent dat jij onze kas kunt spekken door de sparen.

Iedere volle zegelkaart is 1 EURO waard. Dus 'shop till you drop'.
Succes.


VHC-Jeugdhockeykamp 2015.....de data zijn bekend!!!
Wij willen graag alle D- en C- leden (D of C team spelend of D of C leeftijd), ouders en verzorgers, informeren over het aankomende VHC-Jeugdhockeykamp 2015. Het kamp zal dit jaar plaatsvinden van dinsdag 21 juli t/m vrijdag 24 juli.
KNHB competitieschema
In de bijlage de definitieve competitiedata van de KNHB District Zuid-Nederland. Noteer deze alvast in je agenda! Wedstrijdschema's van de KNHB zullen in de loop van augustus binnenkomen in ons systeem.
Vanaf 1 januari 2014 geen alcohol onder 18 jaar
Vanaf 1 januari ligt de leeftijdsgrens voor de verkoop van alcoholhoudende drank bij 18 jaar. Aan jongeren onder de 18 mag vanaf die datum dus geen alcoholhoudende drank verkocht worden   en zij mogen geen alcoholische drank nuttigen. Deze wet geldt vanzelfsprekend ook voor het clubhuis van VHC. Om de nieuwe regel aan iedereen kenbaar
Statistieken
Nu online 101Vandaag jarig
Uitslagen
27-november
DV B do-HC Helmond DDA:0-3
23-november
D 1-V.M.H.C. Basko D1:6-0
D 2-HC Eindhoven D3:4-3
D 3-HC Horst D2:0-4
D 4-R.H.C. Concordia D3:6-1
H 1-Geel-Zwart H1:2-0
H 2-HCAS H2:2-10
H 3-HC Scoop H2:4-2
H 4-R.H.C. Concordia H3:2-4
HV A-Venlo HB:2-4
HV B-Venlo HA:4-2
HV C-M.H.C. Oranje Zwart HC:0-2
HV D-HC Helmond HD:1-2
HV L-R.H.C. Concordia HLA:3-2
Party Service Venlo Cup
1. Jongens B1
2. Jongens A1
3. Meisjes C3
4. Heren 4
5. Meisjes C2
hele Party Service Venlo Cup competitie
Keeperscompetitie
Rachelle van Stralen 
Jasmijn Driessen 
Julia van Beek 
Lotte Heesen  11 
Evie Ottenheijm  13