Party Service Venlo

Venlo Int Combat 2015
Venlo Int Combat 2015
Babylidmaatschap


aanmelden: babylidmaatschap@vhcvenlo.nl

Sjapoo Bal 6 fibberwarie

Studentenhockey

Zaal Heren 1 en Dames 1
Helaas zijn zowel de dames als de heren er niet in geslaagd om gisteren in Rotterdam een plaats in de indoor hoofdklasse te veroveren voor volgend seizoen. Dames 1 eindigde als vierde. Heren 1 als derde in de poule. 
Uit de rijke historie: VHC en Vastelaovend
VHC en Vastelaovend, dat was in het verleden een onverbrekelijke twee-eenheid. Jarenlang, van de vroege jaren zestig tot de late jaren negentig was het VHC-bal een van de hoogtepunten in het Venlose carnavalsseizoen.  Misschien wel het allermooiste evenement was Circus Sjoet en Boelie in het jubileumjaar 1978. 
ZMA2 Zaalkampioen!
Afgelopen weekend, in afwachting van het resultaat van naaste concurrentie, is het dan toch werkelijkheid geworden! Met nog 1 competitie ronde te gaan op 8 februari, is het zaalkampioenschap van ZMA2 een feit. Deze dames ondervinden geen hinder meer van naaste concurrenten, en mogen zich scharen tussen de kampioenen.
VHC Sja Poo Bal 2015 op 6 fibberwarie
Vastelaovend zit de VHC’er in ut blood. De 34 versies van ut beruchte VHC-bal en ut weergaloze Sjoet en Boelie festijn in 1978 laote nog steeds vuuël VHC- herte sneller kloppe.  Alde tièje herlaeve inmiddels. Ut bestuur van de Venlose HockeyClub nuuëdig óg dan ouk, veur ut viefde jaor op rièj, oèt
Extra hockey trainingen als Naschoolse Activiteiten
Het Sportbedrijf   van de Gemeente Venlo, de hockeyverenigingen uit Venlo, HCB, THC en VHC en de TOPklas hockey van het Valuascollege hebben de handen ineen geslagen. Dit heeft geresulteerd in een gezamenlijk project om de leerlingen uit het basisonderwijs van de groepen 7 en 8, die al bij een hockeyvereniging zijn aangesloten,
Titel én kans op promotie!
Dames 1 heeft gisteren in de zaal in Eindhoven de Zuid-Nederlandse titel veroverd na een overwinning met 2-0 op Were Di uit Tilburg. Proficiat dames, Ralf en Bernardo! Op 25 januari wordt er in Rotterdam gestreden om een plaats in de hoofdklasse van volgende winter. Veel succes gewenst!
Historie: VHC (w)in(t) de Europacup
Wintertijd is zaalhockey-tijd. In onze rijke historie is VHC behalve op het veld ook zeer succesvol geweest in de zaal. De foto met tekst (in de bijlage bij dit bericht) komt uit ons jongste jubileumboek "VHC 75”. Laat het een inspiratiebron zijn voor onze huidige teams. Maar ook de teams die minder succesvol zijn wensen we veel sportief plezier
Venlo International Combat 2015
Na een succesvolle eerste editie in 2014, is de organisatie al weer druk bezig met de voorbereidingen van Venlo International Combat 2015. Tijdens de Paasdagen, op 3,4 en 5 april 2015 vindt de tweede editie van een driedaags prestatief hockeytoernooi plaats dat enkel is gericht op eerstelijnsteams (jongens en meisjes) van de A- en
Nieuw Zaal Trainingsschema, versie 4 d.d. 18 december 2014
Door de wijzigingen in het KNHB wedstrijdschema voor de zaal (hierover hebben we eerder deze week bericht) en de beschikbaarheid van de zalen, hebben we helaas ook het trainingsschema voor de zaal moeten herzien. In de bijlage treffen jullie de actuele versie 4 aan van 18 december.
 
VHC Familietoernooi op 28 juni 2015
Zet het VHC Familietoernooi op 28 juni 2015 snel in je agenda! De familie Nefkens schijnt al in training te zijn. De Van Soestjes komen op volle oorlogssterkte. De Brauckmannen, -vrouwen en -kinderen formeren zich. Deze en alle andere VHC-families zijn van jong tot oud in beweging en bereiden zich voor op de 28e juni 2015: het VHC
Let op wijzigingen in zaal wedstrijdschema!
We adviseren iedereen om goed de actuele KNHB wedstrijdschema’s voor de zaal te blijven checken. Afgelopen weekend werden er wijzigingen doorgegeven die nog via de KNHB in het systeem zullen binnenrollen deze week.
 
TIP
TIP: bij Alle Standen staat nu de zaalcompetitie bovenaan!
Zaalhockey Handboek
Ook het VHC Zaalhockey Handboek 2014-2015 is beschikbaar onder Zaalhockey/Algemeen of deze link: http://www.vhcvenlo.nl/files/library/vhc%20zaalhockey%20handboek%202014-2015.pdf
KNHB Video 'Spelgericht trainen in de zaal'
De KNHB Academie laat in de   zaalhockeyvideo 'Spelgericht trainen in de zaal'   een aantal uitdagende, intensieve en leuke oefeningen zien, verzorgd door Marieke Dijkstra, Bondscoach Nederlands Dames Zaal. 
 
Protocol Afgelastingen
Nu de winter toch langzamerhand zijn intrede doet, willen we iedereen er op wijzen dat er een actueel protocol voor afgelasting van wedstrijden (enz.) beschikbaar is ingeval b.v. door vorst de velden niet bespeelbaar zijn. Je vindt dit document na persoonlijke inlog of in de app (club) onder Documenten/Afgelasting. Alle bij het proces betrokken
Inleveren spaarkaarten PLUS tijdens winterstop
Spaar door tijdens de winterstop!

De actie van de PLUS om zegels te sparen voor onze club loopt tot 31 januari. We kunnen alle zegels heel hard gebruiken om onze jeugd elftallen beter te ondersteunen. Ieder spaarvel levert VHC € 1,- op, dus blijf sparen.
Clubhuis gesloten tijdens Winterstop
Dit weekend is alweer het laatste weekend van de herfstcompetitie. Voor sommige teams  is het wellicht nog heel spannend, omdat ze nog kampioen kunnen worden. 
Ook voor het clubhuis geldt dat door de start van het zaalseizoen het clubhuis gesloten zal zijn vanaf donderdag 4 december gedurende de winterstop.
Trainingsschema Zaal
In de bijlage het VHC trainingsschema voor de zaal, versie 1 van 25 november 2014. Want het  zaalseizoen gaat van start! De KNHB wedstrijdschema's voor de zaal zijn afgelopen dagen binnen gekomen en er wordt binnenkort ook in de zaal getraind.
 
"Like" Heren 1 op facebook
Volg Heren 1 @ vhcvenlo in de hoofdklasse zaal en like onze speciale facebookpagina… https://www.facebook.com/ h1vhchoofdklassezaal
Veldtrainingen winterperiode
Na de laatste veldwedstrijden a.s. weekend gaat voor de junioren veldtrainingen het winterstop programma van start. Dit is veldtraining 1 x per week als het weer het toelaat. Deze training is dan op maandag, dinsdag of woensdag. Je trainer zal dit in overleg met het team regelen en jullie hierover informeren. Dit winter trainingsschema op
VHC babylidmaatschap
Het leukste kraamcadeau om te geven! Een baby in de familie of kennissenkring? Maak de kleine al vanaf zijn of haar geboorte babylid van VHC. Een leuk cadeau van iedere opa, oma, ouders, broer, zus, vriend of vriendin aan een pas geboren jongen of meisje. 
 
Spaar voor VHC - Doe mee aan de sponsoractie van Plus Benders
Vanaf zondag 2 November start PLUS Benders met de sponsoracties. VHC doet hier aan mee. Dit betekent dat jij onze kas kunt spekken door de sparen.

Iedere volle zegelkaart is 1 EURO waard. Dus 'shop till you drop'.
Succes.


VHC-Jeugdhockeykamp 2015.....de data zijn bekend!!!
Wij willen graag alle D- en C- leden (D of C team spelend of D of C leeftijd), ouders en verzorgers, informeren over het aankomende VHC-Jeugdhockeykamp 2015. Het kamp zal dit jaar plaatsvinden van dinsdag 21 juli t/m vrijdag 24 juli.
KNHB competitieschema
In de bijlage de definitieve competitiedata van de KNHB District Zuid-Nederland. Noteer deze alvast in je agenda! Wedstrijdschema's van de KNHB zullen in de loop van augustus binnenkomen in ons systeem.
Statistieken
Nu online 58Vandaag jarig
Lorena Storm
Mark Wienen
Uitslagen
25-januari
ZD1-R.H.V. Leonidas D1:0-0
ZD1-HC Bloemendaal D1:0-0
ZD1-H.V. de Terriërs D1:1-6
ZH1-Were Di Tilburg H1:6-4
ZH1-Union H1:2-4
ZJB2-HC Helmond JB3:9-2
ZMB4-HOD Valkenswaard MB6:2-3
ZMD3-Tegelen MD3:6-8
ZJA2-EMHC JA2:3-5
ZJB2-HC Helmond JB3:11-4
ZMB3-Tegelen MB2:3-3
ZMD3-Tegelen MD3:3-6
Party Service Venlo Cup
1. Meisjes C3
2. Jongens B1
3. Jongens A1
4. Heren 4
5. Meisjes C2
hele Party Service Venlo Cup competitie
Keeperscompetitie
Rachelle van Stralen 
Cees Peeters 
Femke Houben 
Jasmijn Driessen 
Julia van Beek